Instituto Nacional de Biodiversidad photo
The
highly edible oyster mushroom.
Growing Oyster Mushrooms
1-day course at
INBio
SOURCE: AMCostaRica.com November 15, 2012
The Instituto Nacional de Biodiversidad (INBio) in Santo Domingo de Heredia plans a one-day course on oyster mushroom cultivation aimed at small-scale production
WHEN: Saturday - November 24, 2012 - 8:30am-5:30pm
COST: Costa Ricans - $160. Foreigners - $180 (lunch and course materials included).
More information INBio.ac.cr/component/content/article/18-inbio/cursos-capacitaciones/cursos-y-talleres/65-hongos-ostra-nov2012.html
The presentation and materials are entirely in Spanish, but oyster mushroom references in English are readily available elsewhere, according to coordinator Ronald Gamboa. This course is repeated regularly.
CONTACT: Capacitaciones INBio - 2-2507-8279 • Capacitaciones@inbio.ac.cr
Unidad de Educación y Capacitación - Instituto Nacional de Biodiversidad (INBio)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
There are several activities on weekends in addition to the usual attractions at the park and Serpentarium.
Saturday - November 17 - is “Bio-Start-up” day with a variety of small-scale entrepreneurs showing items like natural cosmetics, handicrafts, organic fertilizer, and textiles.
November 25 has a Vivaldi Christmas concert.
PARK HOURS: Fridays - 8am-5pm (last admission at 3pm). Saturday and Sunday - 9am-5:30pm (last admission at 4pm [after 3:30 has a reduced rate]). They are closed the rest of the week - EXCEPT - they WILL be open during the week once schools close for the 2 month Winter ("Summer" to them) break (dates coming).
ENTRANCE:
Residents and Costa Rican nationals - Adults = 3,750-colons.
Children up to 12 years = 2,600-c
Seniors = 3,000-c
(these prices above do NOT include a tour)
Non-resident Foreigners•Tourists = Adults = $24. Kids = $14 (with a tour included)
The reptile exhibit is an extra 1,000-c for adults and 500-c for children.
CONTACT: 2-507-8100
LOCATION: Santo Domingo de Heredia (but it's not "Heredia" like most people think - it's closer to the airport)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
ESPANOL
La ostra altamente comestible hongo. Creciendo hongos ostra es
1-día del curso en el INBio
1-día del curso en el INBio
El Instituto Nacional de Biodiversidad (INBio) en Santo Domingo de Heredia tiene previsto un curso de un día sobre el cultivo de hongos ostra destinado a la pequeña producción
CUANDO: Sábado - 24 de noviembre de 2012 - 8:30 am-5: 30pm
COSTO: Los costarricenses - $ 160. Extranjeros - $ 180 (materiales y almuerzo incluido por supuesto).
Más información
La presentación y los materiales son totalmente en español, pero las referencias de hongos ostra en Inglés están disponibles en otros lugares, según el coordinador de Ronald Gamboa. Este curso se repite regularmente.
Hay varias actividades los fines de semana, además de las habituales atracciones en el parque y el serpentario.
Sábado - 17 de noviembre - es "Bio-Start-up" día con una variedad de pequeños empresarios que muestran artículos como cosméticos naturales, artesanías, fertilizantes orgánicos y textiles.
25 de noviembre tiene una Vivaldi Concierto de Navidad.
La entrada para los residentes y los nacionales de Costa Rica a INBioparque - INBio.ac.cr para adultos es de 3.750 colones. Niños hasta 12 años pagan 2600 colones, y personas mayores pagan 3000 colones. La exhibición de reptiles es un extra de 1.000 colones para los adultos y 500 para los niños. Los extranjeros no residentes pagan $ 24 para adultos y $ 14 para los niños con un viaje incluido.
- Viernes 8am-5pm (última entrada a las 15:00). Sábado y Domingo - 9 am-5: 30pm (última entrada a las 16:00 [después de las 3:30 tiene una tasa reducida]). Están cerrados el resto de la semana - EXCEPTO - Estarán abiertos durante la semana una vez que las escuelas cercanas para el invierno 2 mes ("Verano" para ellos) Salto (fechas de llegada).
Contáctenos: Capacitaciones INBio
Unidad de Educación y Capacitación - Instituto Nacional de Biodiversidad (INBio)
Santo Domingo de Heredia, Costa Rica
2-2507-8279 • Capacitaciones@inbio.ac.cr
.
No comments:
Post a Comment